Skip to main content

ANSWERS QUIZ#ONE

Hi All,

Thanks to all for a wonderful response for the quiz.
The winners for the Quiz#1 are:
1st: Amit Bhusan Bhatnagar, Delhi
2nd: Aditya Sanyal, Chennai
3rd: Abhishek Pachori, Singapore

Congrats!!! to you ALL.

1.What is the original name of Kishore Kumar?
ANS: Abhash Kumar Ganguly
2.Who was the first Indian to get both the Nobel Prize and the Bharat Ratna?
ANS: Dr.C.V.Raman
3.Name the famous university in US which is named after a Governor of Madras?
ANS: Yale
4.What is the full name of Football legend Pele?
ANS: 'Edson Arantes do Nascimento De PELE’
5.Name the person who got both the Nobel Prize and the Oscar?
ANS: George Bernard Shaw
6.What was the color of the original American Express card?
ANS: Purple
7.What is the past tense of English word “dare”?
ANS: Durst
8.Name the only bird which can’t fly but swim.
ANS: Penguin
9.The shortest “-ology”(study of) word is-
ANS: Oology-study of eggs
10.What is the smallest breed of dogs known as?
ANS: Chihuahuas

Again thanks a lot for your participation and encouragement.

Cheers,
Amit
dasamitk@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Going an Extra Mile is always Fun!!

ERP in the Cloud

CFOs guide to ERP in the cloud. Various deployment options

Retail Revolution at Levi's: brand president, Jason 'JC' Curleigh speaks at NRF, 2015

For over 140 years people have been customizing Levi's 501 jeans. Levi’s invented blue jeans and it's still the world’s denim leader, but with increased competition, the old-schooler is looking to boost its brand (and sex) appeal with youths Levi's now finds itself at the intersection of old and new, striving to maintain a well-established brand and cultivate new fans, a generation raised on multiple choice, on demand availability via digital channels—and the well-honed ability to vote on brands with their discretionary dollars. “Making icons matters, but you have to continue to innovate.” tells James Curleigh, brand president told the US National Retail Federation trade show that happened last month, Levi’s wants you back, and it's listening. A very inspiring talk from James 'JC'.....